maanantai 24. joulukuuta 2012

Windward - Oahu: un tutustuminen 1


Maanantaina 17.12.2012 lähdimme ajamaan ajoissa kohti länsi-Oahua (Windward).

Byodo-in Temple, Valley of the Temples Memorial Park, buddhalaistemppeli josta luokkalaiseni oli kuvannut mustia joutsenia, kiehtoi minua. Olimme siellä kello 7.30 ja havaitsimme paikan aukeavan vasta 8.30. Vastapäätä nähtävyyttä oli pieni kauppakeskus ja menimme sinne kahville ja kävimme ruokakaupassa. Yllätyimme myönteisesti kaupassa, sillä sieltä löytyi jotakin tuoretavaraakin. Näimme jopa villinä viipeltäviä kanoja.






Yhdeksän maissa menimme temppeliin ja otimme valokuvia. Täällä on joka nähtävyyden vieressä ”turistikauppa”, niin nytkin ja juttelimme siellä siperialaisen myyjän kanssa. Hänen tyttärensä oli myös kaupassa ja Muumi-fani niin yritin muistella ja kertoa mitä kaikkea muumimaailmassa näinkään…


Kellon (5jalkaa ja 3tonnia)alkuperäinen on Uji tempelissä, Japanissa. Kellon kumauttaminen toi onnellisuutta ja pitkää ikää ja puhdisti ajatukset pahasta ja houkutuksista.








Sain muutaman ”hyvähkön” kuvan linnuista. Kärsivällisyyttä vaati, mutta silti olisin voinut jäädä kuvaamaan vieläkin pidemmäksi aikaa. (kolme eri joutsenta)






 Sitten näytös oli ohi..


Buddha (9 jalkaa, 8 inssiä) oli tehty puusta ja kullattu päältä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti