keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Suomen 95-vuotis Itsenäisyyspäiväkutsut Honolulussa

Lauantaina 1.12.2012 olin siis kutsuttu Diamond Head alueelle juhliin. Katsoin netistä reitin ja printtasin bussireitin itselleni. Kuinkas ollakaan bussipysäkillä seistessäni vastakkaiseen suuntaan meni kaksi kyseisen bussinumeron omaavaa bussia eikä yhtään minun tarvitsemaani suuntaan.
Oletan että bussi on hajonnut matkalla tai sitten siellä on ollut rettelöitsijä. Kuitenkin kello alkoi lähestyä kuutta eli minulle alkoi tulla paniikki. Huitosin taksien perään kuin Amerikkalaisissa elokuvissa. Yksi taksi pysähtyi ja matkani voi jatkua. Juhlissa kuulin että turvallisuussyistä Honolulussa ei taksi pysähdy tienvarrella vaan se on erikseen tilattava. Tämä oli täysin uusi tieto minulle. Nyt pitää ottaa taksinpuhelinnumero selville.
 Tango ravintolan omistaja oli valmistanut kunniakonsulin äidin auttaessa karjalanpiirakoita, janssonin kiusausta ja muita upeita ruokia, lopuksi oli myos glogia. Tarjoilu toimi moitteettomasti ja kaikki maistui erinomaiselta. Kiitoksia!
 Tango ravintolasta
http://www.tangocafehawaii.com




 vanhanaikaiset lämpöhauteet
 Juhlapuhe

 Juhlassa oli suurlähettiläitäkin mukana, nimiä en muista.


 Juhlavieraita

 Pianisti
 Talossa oli kaikki ylellistä ja tilavaa. Upea kirahvituoli, jossa oli hyvä istuakin!
 "Photojournalist"- uutiskuvaajamateriaalia, mutta akku oli loppu paremmasta kamerastani, suoritukseni jäi aika kehnolle tasolle ja ihmisten ilmeet olivat huonot. Noh, ensikerralla parempia kuvia. Siellä oli kyllä henkiloitä kunnon kameroilla ja toivottavasti saan joitakin niistä muistoksi. 


 Juhlien päätyttyä lähdimme kimppakyydissä kotiin. Oli todella ihanaa puhua suomea ja tavata suomalaisia. Loistavaa oli myös huomata että me suomalaiset olemme upeita, ystävällisiä, rohkeita ja aikaansaavia ihmisiä ja meitä asuu kaikkialla maailmassa!


 Kokemus oli vertaansa vailla, kiitos :D !





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti