maanantai 24. joulukuuta 2012

Reippailua ja kevyt alku, hih hih


Tiistaina 18.12.2012 sitten nukuimme pitkään ja herättyämme tuuli oli kovaa (n.30 mailia sekunnissa, sanoivat uutisissa) ja vuorilla satoi. Muissa saarissa oli jopa kovantuulen varoituksia. Tosin surffauskilpailujen suhteen keli olisi ollut mitä mahtavin.

 Tuulta riitti koko viikolle ja välillä satoikin



Aamupäivällä lähdimme ajamaan kohti Koko Head vuorta. Perille päästyämme epäröimme katsoessamme tulevaa kiipeilyurakkaa (Koko HeadTrail). Tosin suomalaisella sisulla kiipesimme reilun tunnin rappusia (1048 rappua) pitkin vuoren huipulle (junaradan palkit) ja olin hengästynyt jo alkumetreillä. Matkalla ylös toivoin helikopterikyytiä kotiin. Toisin kävi. Matkalla ylös näimme paikallisen miehen, joka kertoi meille että ylhäällä on sellaiset näkymät ettei kiipeäminen kaduta. Totta mies puhui, ylhäällä tuuli virkistävästi ja maisemat olivat niin upeat. Palatessamme reiteni vapisivat ja lasku oli nopeampaa, muttei helpompaa parin tunnin tehotreeni siis. Koko Head

Kuvia kiipeilyurakan varrelta





Maisemia, joiden takia kannatti kävellä













Kolme seuraavaa päivää kävelyni oli pelkkää tuskaa. Muille kävelyreiteille en siis pystynyt ja näin me kävelimme vain tasaisella maalla ja teimme ostoksia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti