perjantai 14. joulukuuta 2012

Torstai toivoa täynnä

13.12.2012 Viimeinen tunti loppui kello 17.00!!
Syyslukukausi 2012 Hawaii Pasific University:ssä saatiin päätökseen!
Outo tunne haikea mieli vaikka toisaalta koerumba ja aikaa vievät lopputyöt ovat nyt menneisyyttä.
Muutamia videoita sain taas tehtyä ja nämä kaksi ovat itsesensuurin läpäisseitä. Täytyy vain oikeasti sanoa että , vaikka muiden oppilaiden työt olivat vertaansa vailla, olen silti äärettömän tyytyväinen itseeni.
Tosin se vika minussa on että taidan yrittää joskus vähän liikaa ja olla liian hyvä/hieno ja silloin menee tehtävät pyllylleen. Uskomattoman paljon opin tänä syksynä ja vaikka javakoodi yhä takkuilee, olen hyvillä mielin. 

Tein tämän ensin 
pidempi versio

ja sitten ravintolanomistaja toivoi toista versiota ja kävin kuvaamassa lisää..

Hieman opettajan apua mukana ja tässä on lopputulos



Videoita editoin noin kymmenen ja kuvasin ne kaikki paitsi yhden. Uskomattomasti työtä kurssit vaativat. Kotiläksyjä oli koko ajan ja minulle ne olivat tosi työläät.

Kuulin että täällä parhaan arvosanan saa tekemällä vaaditut ja olemalla hieman lahjakas. Eli melkein kaikki kurssilleni osallistuneet saivat A eli parhaan arvosanan. Seuraavaksi parhaan (B) saa tekemällä tehtävät ja muutama onnistunut versio ja C:n saavat kaikki muut kun ovat tehneet vaaditut laadusta viis..

Päteeköhän minuun eli katsotaan miten käy kun todistus tulee kahden viikon kuluttua.

Päädyn olettamukseen että amerikkalaiset saavat huippuarvosanat paljon helpommin kuin suomalaiset omassa koulussaan. Keskitason papereilla ei siis kannata hakea jenkeissä ellei muista kertoa mitä oikeasti osaa tehdä!

Ihanaa, loma alkaa pian tai siis on jo. 

Muutama keskeneräinen asia on vielä tehtävä. Ravintolan omistaja toivoi dvd levylle mainoksen hän piti siitä suuresti ja aikoo laittaa sen omalle nettisivulleen. Ystäväni tulee lauantaina ja kämpässä pitäisi vähintään lattia pestä, ennen vieraan saapumista. ( Vesi on ollut taloyhtiön korjausten vuoksi poikki koko viikon kello 9-16.00 eli selitys miksi en tänään perjantaina heti ensitöikseni kämppää siivonnut.)

Onneksi aikaa vielä on tammikuun 8 sitten kotia kohden. Blogia aion kirjoittaa siihen asti tosin katsotaan miten saan kirjoituksia ystäväni vierailun aikana aikaiseksi. Näkemistä ja kokemista kun on vaikka kuinka!
Upeata vapautta tiedossa sillä huomisesta minulla on 2viikkoa auto käytössäni ja saaren kierros alkakoot...

Delfiinit, valaat, vuoret ja meret kohta nähdään!!!!

Ai niin leffassa aion kanssa käydä olen ostanut 2lippua ennakkoon ja huomenna 15.12.2012 menen Dole-elokuvateatteriin katsomaan Hobitit elokuvaa. 

Mielenkiintoista muuten sillä elokuvan katsominenkin on hieman muuttunut kaiken koulussa oppimani jälkeen. Katson kuvakulmia ja saan ideoita kesken elokuvan, mutta näin sitä huomaa kehittyneensä.

Hobitit elokuvatraileri

Sain lipun koululta ilmaiseksi kunhan olin ensin jonottanut 20min (75 ensimmäistä sai lipun). Vaatimuksena on tosin että leffateatteriin tultaessa on oltava jotakin HPU:hun liittyvää yllä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti