maanantai 24. joulukuuta 2012

Windward-Oahu Ko'olau Ranch 2


Tempelin jälkeen päädyimme jatkamaan nähtävyyksien katselua ja ajoimme kohti Ko’olau Ranchiä (4000 eekkerin tila, aukioloajat 7.30 - 17.30). Kyseisellä tilalla on kuvattu kymmeniä elokuvia. Osallistuimme noin tunnin kestävälle kiertoajelulle eri kuvauspaikoille, harmitti vaan että kaikki lavasteet oli poistettu kuvausten jälkeen ja nyt voi vain kuvitella että tässä oli kuvattu se ja tämä. Annoin kuitenkin kameran laulaa ja kuvia tulee seuraavaksi. (Wilmingtonissa elokuvanähtävyydet olivat mielenkiintoisempia koska siellä oli mahdollisuus mennä katsomaan sarjojen lavasteita ja itse kuvausstudiota, odotan innolla koska täällä seurataan perässä. (Ainakin tv-sarja Havaiji 5-0 lavasteet olisi joskus kiva nähdä.)
Elokuvien kuvauspaikkoja seuraavaksi
Jurassic park alkoi tästä

Tämän puunrungon suojiin päätähdet pakenivat

Monia elokuvia on filmattu täällä, julisteet ja valokuvat muistuttavat lavasteista ja elokuvista
 Suurin osa Elviksen elokuvista on kuvattu jollain Havaijin saarella
 Myös televisiosarjoja on kuvattu tilalla.

 Lostin näyttelijöiden nimikirjoitukset julisteessa
 Tässä oli kait Lostin "kylä"



Amerikan Biggest Looser (suurin pudottaja) ohjelmaa tehtiin osittain täällä




Sitten kuva saaresta, joka on saanut nimensä aasialaisten käyttämästä ”riisihatusta”. Mokoli’i island tai Chinaman’s hat. Paikallisten vanha uskomus on että liskojumalan jäännökset tekivät saaren (remains of lizard god).




Takaisin tullessa eksyimme hetkeksi. Pysähdyimme kauppakeskukseen ja kävimme katsomassa mitä siellä oli tarjolla. Ystävällisistä ja auttavaa väkeä, löytyy joka puolella Havaijia ja heidän avullaan saimme selkeät ajo - ohjeet kohti Waikikia. Ainoastaan ratin takana nämä muuttuvat itseään ajatteleviksi ja eivät päästä vaihtamaan kaistaa helpolla. Onneksi sentään on hiljainen liikenne eli torvia ei kuule vaikka vähän liikenteen sujuvuutta häiritsisikin.

Illalla olimme väsyneet ja uni maistui…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti