maanantai 31. joulukuuta 2012

Joulun "välipäivät"


25.12.2012
Päivä alkoi aurinkoisena ja lähdimme kohti rantaa. Matkalla havaitsimme kuitenkin että kauppoja oli auki. Kas kummaa, suuntasimme sisään liikkeisiin ja näin taas ostosbuumi sai meidät valtoihinsa..

Kävimme vain välissä kämpällä, koska putkimies tuli käymään ja saimme väliaikaisen virityksen, tosin vesi alkoi virrata taas ja sehän riitti tähän hätään.

Illalla sitten rentouduimme ja nautimme ostoksistamme. ”Merry Christmas to ME” eli ”Hyvää joulua itselleni” ja ”paljon lahjoja vain minulle..”
Laitan tähän muistutukseksi itselleni, jos jenkkeihin vielä suuntaan muutamia edullisia vaateketjukauppoja, joissa merkkivaatteita hyvään hintaan

sitten ei niin edullisia, mutta erilaisia vaatteita


sitten jos kysytään että etsi kauppasi läheltä niin honolulun suuntanumero (zip code, area code,county) on
 esim. 96815
New York 10001>
seuraavasta voi testata mikä on paikan kuin paikan suuntanumero jenkeissä


26.12.2012 Menimme uimarannalle ja poltin itseni auringossa. Oli piristävää uida meressä ja aurinko paistoi. Tuntui niin epätodelliselta ajatella että nyt oli Tapanin päivä.

27.12.2012 Mari suuntasi kohti uimarantaa, minun jäädessäni kirjoittamaan blogia. Myöhemmin putkimies tuli ja korjasi ”jotenkin” suihkun.
Kävimme syömässä JimmyBuffett’s at the Beachcomber ravintolassa ja myöhemmin menimme The Cheececake Factory:n syömään juustokakkua ja juomaan kahvia. Jälkimmäiseen oli koko ajan jono ja kun pääsi tiskille, sai sieltä vuorostaan piipparin. Piippari toimi myös ravintolan ulkopuolella. Siellähän me kaikki sitten odottelimme kapulan kanssa. Menimme takaisin tiskille kun punainen vilkkuva valo alkoi palaa. Siellä jouduimme odottamaan vielä hetken ja sitten meitä kutsuttiin nimeltä ja vietiin pöytään. Täytyy myöntää että vaikka kakku oli makeahkoa ja pala isohko oli se kaiken sen odottamisen ja rahan arvoinen.
juustokakku ravintola


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti