perjantai 14. joulukuuta 2012

Marathon expo- messut 5.12.2012

Maratoni ruljanssi alkoi  messuilla. Täytyy kyllä taas sanoa että vaisut messut vaikka noin 80 näytteilleasettajaa olikin. 

Menin sinne suoraan koulusta ja hain konserttilippuni sekä osallistumisnumeroni. Tapasin mukavia vapaaehtostyöntekijöitä. Täällä tapahtumat kuin tapahtumat käyttävät vapaaehtoisia. Ironista että yritykset saavat rahaa ja silti pyörittävät toimintaa vapaaehtoisavuin...

(En voi olla laittamatta omaa mielipidettäni: "Tosin näin useammat pääsevät osaksi tapahtumaa, mutta mietin vaan että muutoin olisi palkattava työntekijöitä. Maksettava veroa ja kaupunkikin hyötyisi tapahtumasta eikä vain yksittäinen järjestö tai firma. Ymmärrän hyväntekeväisyysjärjestöjen vapaaehtoisavun muutoin en, mutta toisaalta ehkä minunkin on aloitettava olla suopeampi..Tiedä koska tämä rantautuu Suomeenkin...")



Seinälle sai kirjoittaa mitä halusi, en tiedä laitettiinko "seinää" näkyville mihinkään. Ainakaan edellisvuotisia ei näkynyt.
Messuilla..
Fitness Cue



Maui maratooni olisi sitten tammikuun 20 päivä, minä olen tosin silloin takaisin Suomessa ja koulun penkillä tai noh, vaivasenluuleikkaus 19 päivä (jos vain uskallan mennä siihen enkä peru).



Havaijilaista korusuunnittelua
Pieni rukousnurkkaus, keskellä messualuetta

Hmm mitä muuta mielenkiintoista oli?

urheilijoille omat korvakuulokkeet?
vyolaukku

Haluisin nyt ostaa vesitiiviin ja liikettä kestävän videokameran  eri vaihtoehtoja (edullisia)
videokamera 199+verot paikallisessa tavaratalossa
videokamera 194+verot paikallisessa tavaratalossa
sony-merkkinen  oli messuilla mutta en kaupasta loytanyt

Hmm.. tahtoo..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti