perjantai 14. joulukuuta 2012

Luau-konsertti Waikiki Shell 7.12.2012


Tapahtumassa juttelin n.65vuotiaan miehen kanssa, joka oli päättänyt, vaimonsa kuoleman jälkeen juosta maratonin jokaisessa Amerikan valtiossa.
Hän oli jo loppusuoralla, tammikuussa viimeiset 3 valtiota ja sitten uudet haasteet odottivat häntä. 

Muistelen että hän lähti Honolulusta sunnuntaina ja seuraavalla viikolla juoksi Kalifornian maratonin.Tosin valinnanvaraa kisoissa oli..
kaliforniassa olevia maratoneja joulukuussa 2012.
OC-maratoni voisi olla hieno 5.5.2013.
http://www.ocmarathon.com/

Toivottavasti hän onnistuu tavoitteessaan vaikka tahti oli aika kova, monta maratonia kuukaudessa siis. Tosin hän kertoi ettei juossut "kovaa" vaan siinä 4tuntia(minulle hirmuinen vauhti, 10km tunnissa siis).
Hän ei harjoitellut enää koska, juoksi niin usein kisoissa, mutta aluksi oli ottanut 6 viikon kurssin/personal trainerin. Minä ja hän olimme melkein ainoat "valkoiset" tapahtumassa ja kävimme santsaamassa ruokaa kahdesti :)

Oli kivaa keskustella hänen kanssaan ja naureskella itsellemmeLuau ruokailuun osallistui noin 4000 ihmistä ja ruokaa riitti. Oli kaikkiaan rento meininki ja loppuillan kuuntelin sitten reggae yhtyettä ja lähdin viimeisten joukossa pois. Sitten kävelin bussipysäkille ja uuteen asuntooni nukkumaan. Kokemus tämäkin.


Olin messuilta kuullut että pukeutumiskoodi on erittäin vapaa ja niin menin shortseissa ja t-paidassa sinne. Ja niinhän menivät muutkin kuten kuvasta voi nähdä.

Tapahtuma oli pienoinen pettymys minulle, koska odotukseni olivat korkeammalla
Lasten tanssiesitys oli hurmaava..
Upeat hiukset..
Hyvin olivat harjoitelleet...


..odotin jotain kuuluisaa amerikalaista esiintyjää paikalle. Toisin kävi paikalle tuli japanilainen "pop-tähti"
Nyt menee arvailuksi, kirjoitin ylos nimen abino/avino   shuta/shota/chuta laulajaksi, mutta sellaista ei google tunnistanut
ihan poppia lauloi ja oli ok


Ihmiset pitivät kuitenkin
Sitten tuli reggae musiikkia
the green
Waikiki Shell oli upea valoissa ja pimeässä yössä 

Samaan aikaan viereisellä tontilla oli marssikulkueen päätösruokailu ja muisteltiin japanilaisten hyökkäystä Pearl Harboriin. (Tuhansia japanilaisia oli siis osallistumassa maratoniin ja luau illalliselle.)




Vasta tästä kuvasta tajusin että uponneen laivan päälle oli rakennettu muistomerkki USSArizonaMemorial

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti